top of page
  • ksnoeks

Wat kost het vervangen van mijn dakpannen?

Niemand staat er dagelijks bij stil, maar een dak boven ons hoofd biedt ons veel veiligheid en comfort. Een kapot dak met versleten dakpannen kan voor grote gevolgen zorgen en dit wil je voorkomen.


Laten we eens uitzoeken wat het kost om de dakpannen te laten vervangen door BS dakwerken.


Verschillende factoren voor een prijsopgave:


1. Keramische dakpannen:

Keramische dakpannen zijn een populaire dakbedekking waarvoor je tussen de 40 en de 70 euro per m² betaalt. Ze worden gebakken met klei en soms wordt er nog een glazuurlaag op gelegd om de levensduur te vergroten. Deze dakpannen zijn mede heel populair door hun lange levensduur.


2. Betonnen dakpannen:

Deze dakpannen worden niet gebakken maar wel gegoten, zoals je altijd met beton doet. Na het gieten krijgen de meeste betonnen dakpannen extra coating om de groei van mos tegen te gaan. Vraag dit zeker na als je voor deze dakpannen gaat. Betonnen dakpannen zijn milieuvriendelijk waarvoor je tussen de 50 en 70 euro per m² betaalt Ze hebben een levensduur van om en bij de 30 jaar.


Dakpannen vervangen door BS Dakwerken

Zoek je een ervaren dakwerker om je dakpannen te vervangen, contacteer dan BS Dakwerken voor een vrijblijvende offerte. Wij kijken graag samen met jou wat de beste dakpannen zijn en op welke mogelijkheden er zijn.


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page